top 5 meest gelezen blog posts

Top 5 best gelezen BLOG post’s

Al geruime tijd schrijf ik BLOG-post’s over diverse onderwerpen.
Hieronder vind je een overzicht van de top 5 van best gelezen post’s

1: Post Viraal Syndroom
Post Viraal Syndroom (PVS)als veroorzaker van vage klachten na he doormaken van een virale-infectie zoals Pfeifer.
PVS staat nummer 1 in lijst van Veroorzakers van vage Klachten

2: Chronische klachten
Terugkerende klachten worden vaak afgedaan met de benaming Chronisch. Wat is dat eigenlijk en wat zeggen deze klachten over onze lichamelijke gezondheid?

3: Ziekte van Lyme
Een tekenbeet, wel of geen rode kring. Heb ik dan wel/niet de ziekte van lyme? En hoe goed zijn de testmethoden die regulier worden ingezet in combinatie met het gebruik van antibiotica?

4: Top-10 risicovolle beroepen
Het ene beroep is het andere niet. En in het ene beroep sta je nu eenmaal meer in contact met lichaamsvreemde stoffen dan in het andere. In dit BLOG aan de hand van ruim 11 jaar praktijkervaring een opsomming van beroepen waarbij er sprake kan zijn van een zeker gezondheidsrisico.Gedacht kan bijvoorbeeld worden aan beroepen als kapper, monteurs, schilders etc.

5: Polyfarmacie bij ouderen
2/3 van de 65-plussers heeft 1 of meerdere chronische ziektes en deze aandoeningen worden in de regel besteden met medicijnen. In het geval iemand meer dan 5 reguliere medicijnen tegelijkertijd krijgt is er sprake van polyfarmacie. Dan is het maar de vraag of de werking van de medicijnen nog gegarandeerd is. Veel medicijnen worden niet getest op bijwerkingen onderling.Meer BLOG’s lezen

Wil je naast de linkjes in dit bericht naar “de top 5 best gelezen BLOG post’s” nog meer lezen?
Kijk dan op mijn BLOG-pagina en kies in de tag-wolk een onderwerp van je interesse.

Tweet
Share