5G of niet??

Over de invloed van 5G: “digitaal-asbest” op onze gezondheid.

Gevolgen van 5G, achtergrond informatie.
Wat kunnen we doen richting de (lokale) overheid?

5G, de verbeterde versie van 4G, wordt meer en meer uitgerold. Er is echter ook veel weerstand, vooral door mensen die zeggen te kunnen aantonen wat de impact van deze nieuwe technieken vermoedelijk zal zijn op onze gezondheid.

In dit BLOG schaar ik mij achter hun mening: de laatste jaren heb ik maar al te vaak de gevolgen gezien van deze ‘oude’ digitale technieken. Dient echter bij vermeld te worden dat we onszelf geen oogkleppen moeten opzetten: slapen op verwarmde waterbedden en electrischedekens kan ook een behoorlijke impact hebben op onze gezondheid! (lees meer op de Post over EHS). Niet te spreken over de Ziggo-hotspot die bij veel familie’s thuis vaak zinloos aanstaat. Ook al 5G, maar dan in je eigen huis.

Ik ben overigens niet tegen op alle moderne mogelijkheden: ik ben voor een verantwoord gebruik en een eerlijke voorlichting. Daarom dit blog over 5G als mogelijkheid meer info te verzamelen om je zelf een beeld te vormen.

Dr. Pall

Dr. Pall is een Amerikaanse Onderzoekers die al jaren onderzoek naar de impact van Electro Magnetische velden op levende cellen. Kort samengevat komt zijn verhaal er op neer dat er door verstoringen in de celwand grote hoeveelheden Calcium-ionen de cel binnenkomen doordat het regelmechanisme wat hierin de balans houdt ontregeld is. Cellen komen in een hoge mate van oxidatieve-stress, met alle gevolgen van dien. Celcommunicatie raakt verstoord, celherstel raakt verstoord maar ook de deling van cellen raakt verstoord. Dit laatste zou de reden zijn van een toenemende mate van steriliteit onder manen. Daarom neem ik de info van Dr Martin Pall uit de VS zeer serieus!

Reden genoeg dus om eens naar de fragmenten te kijken.

Wat kunnen we zelf doen?

Goede info wordt in Nederland onder andere verstrekt door Stop UMTS en de Stichting EHS. Via de 2 laatste genoemde organisatie’s zijn er diverse petitie’s in omloop. Dat is iets wat wij als burger kunnen doen om onze bezorgdheid kenbaar te maken. Ik heb al getekend. Doet u dat ook??

Daarnaast zijn deze organisatie’s zeer actief bezig Gemeentes te voorzien van informatie ten behoeve van de besluitvorming over 5G. Ook wij kunnen als burgers de informatie naar de gemeentes sturen waar zij het als ingekomen stukken in raadsvergaderingen zullen moeten behandelen.

Hier nog een andere inhoudelijke video van Dr. Martin Pall waarin hij een uiteenzetting geeft over de invloed van 5G op de werking van onze cellen. Dit geldt niet alleen voor 5G maar overigens voor alle andere vormen van electro-magnetische straling zoals wifi/4g, slimme meters etc..

Orthomolecualire aanpak?

Er is geen eenduidige aanpak. Zorgen voor goede mineralen-balans en anti-oxidanten status. Daarnaast is rust, slapen een goede manier om het lichaam te laten herstellen. Feit is wel dat mensen die last hebben van straling ALTIJD onderliggende problematiek hebben. Lees hier meer over op mijn POST over EHS en Electrosmog.

Verder kan ik iedereen die twijfelt over de invloed van apparaten in zijn haar woon/werk-omgeving aanraden iemand te laten komen dit dat kan inventariseren. Ook hierin kan ik adviseren. Al jaren geeft ik cliënten succesvol advies aan de hand van thuis-metingen. Ik heb daarvoor speciale apparatuur waarmee ik straling op lokatie in kaart brengen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *