5G of niet?

Over de invloed van electromagnetische straling op onze gezondheid

Noem het “digitaal asbest” .

Gevolgen van electromagnetische straling, 5G en electrosmog in het algemeen. Achtergrond informatie.
Wat kunnen we doen richting de (lokale) overheid?

5G, de verbeterde versie van 4G, wordt meer en meer uitgerold. Er is echter ook veel weerstand, vooral door mensen die zeggen te kunnen aantonen wat de impact is van deze nieuwe technieken vermoedelijk zal zijn op onze gezondheid.

In dit BLOG schaar ik mij achter hun mening: de laatste jaren heb ik maar al te vaak de gevolgen gezien van deze ‘oude’ digitale technieken. Dient echter bij vermeld te worden dat we onszelf geen oogkleppen moeten opzetten: slapen op verwarmde waterbedden en elektrische dekens kan ook een behoorlijke impact hebben op onze gezondheid! (lees meer op de Post over EHS). Niet te spreken over de Ziggo-hotspot die bij veel familie’s thuis vaak zinloos aanstaat. Ook al 5G, maar dan in je eigen huis.

Ik ben overigens niet tegen op alle moderne mogelijkheden: ik ben voor een verantwoord gebruik en een eerlijke voorlichting. Daarom dit BLOG over 5G, en elektromagnetische straling in het algemeen, als mogelijkheid meer info te verzamelen om je zelf een beeld te vormen.

Invloed op celniveau

Dr. Pall is een Amerikaanse Onderzoeker die al jaren onderzoek doet naar de impact van Electro Magnetische velden op levende cellen. Kort samengevat komt zijn verhaal er op neer dat er door verstoringen in de celwand grote hoeveelheden Calcium-ionen de cel binnenkomen doordat het regelmechanisme wat hierin de balans houdt ontregeld is. Cellen komen in een hoge mate van oxidatieve-stress, met alle gevolgen van dien. Celcommunicatie raakt verstoord, celherstel raakt verstoord maar ook de deling van cellen raakt verstoord. Dit laatste zou de reden zijn van een toenemende mate van steriliteit onder mannen. Daarom neem ik de info van Dr Martin Pall uit de VS zeer serieus!

Reden genoeg dus om eens naar de fragmenten te kijken.

Op https://youtu.be/QSkHBdVaPtI is een video over dit onderwerp te vinden.
Een andere filmpje over dit onderwerp is te zien op https://youtu.be/bsaB7ewFsN0.

Wat kunnen we zelf doen?

Goede info wordt in Nederland onder andere verstrekt door Stop UMTS en de Stichting EHS. EHS staat voor Electro Hyper Sensibel: een groep mensen die verhoogde gevoeligheid vertoont voor kunstmatig opgewekte electromagnetische straling, ook bekend als electrosmog. Via de 2 laatste genoemde organisatie’s zijn er diverse petitie’s in omloop. Dat is iets wat wij als burger kunnen doen om onze bezorgdheid kenbaar te maken. Ik heb al getekend. Doet u dat ook??

Daarnaast zijn deze organisatie’s zeer actief bezig Gemeentes te voorzien van informatie ten behoeve van de besluitvorming over 5G. Ook wij kunnen als burgers de informatie naar de gemeentes sturen waar zij het als ingekomen stukken in raadsvergaderingen zullen moeten behandelen. Een voorbeeldbrief vindt u HIER.

Hier nog een andere inhoudelijke video van Dr. Martin Pall waarin hij een uiteenzetting geeft over de invloed van 5G op de werking van onze cellen. Dit geldt niet alleen voor 5G maar overigens voor alle andere vormen van electro-magnetische straling zoals wifi/4g, slimme meters etc..

Orthomolecualire aanpak?

Er is geen eenduidige aanpak, anders dan zorgen voor goede mineralen-balans en anti-oxidanten status. Daarnaast is rust, slapen een goede manier om het lichaam te laten herstellen. Feit is wel dat mensen die last hebben van straling ALTIJD onderliggende problematiek hebben. Lees hier meer over op mijn POST over EHS en Electrosmog.

Verder kan ik iedereen die twijfelt over de invloed van apparaten in zijn haar woon/werk-omgeving aanraden dit te laten inventariseren. Ook hierin kan ik adviseren. Al jaren geef ik cliënten succesvol advies aan de hand van thuis-metingen. Ik heb daarvoor speciale apparatuur waarmee ik straling op lokatie in kaart brengen.Interessante informatie?

U helpt mij, en anderen, door dit BLOG-artikel te delen op uw tijdlijn in Facebook of Twitter.
Dat kan eenvoudig met de schuivende knoppen aan de linkerkant of met de knoppen helemaal onderaan.


Nieuwsbrieven

Regelmatig publiceer ik ook nieuwsbrieven. 
Je kunt je daarvoor aanmelden met het formulier hieronder.


Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Tweet
Share